Ja! Ik ga het anders doen

Ik ga doen waar ik van hou

Je hebt geluk! Omdat ik net ben gestart met Hip & Hoogbegaafd ga ik 1-op-1 met je aan het werk.
Tegelijkertijd creëer ik een gemeenschap van gelijkgestemden, zodat we van elkaar leren.
Dus naast de 1-op-1 coaching krijg je ook online lessen en word je lid van een online community.

De kracht van het programma zit in het maatwerk. Je leert wekelijks 1 doel te stellen en dit werkelijk aan te gaan door het gewoon te doen. Zo ga je stapje voor stapje groeien. Je past je doelen aan naar wat haalbaar is in jouw week. In weken waarin het druk is, stel je een kleiner doel en in weken waarin in je ruimte hebt, ga je voor een groter doel.

Door steeds je doelen te halen, zet je telkens een stapje buiten je comfortzone zet. Omdat de stappen te overzien zijn, stel je haalbare doelen en creëer je succes. Als je na een jaar terugkijkt, zie je hoe veel je bent gegroeid. Ik deel alle kennis die ik heb opgedaan in mijn leven met jou. Denk hierbij aan: positieve psychologie, werken vanuit je talent, het slimme onbewuste of de wet van de aantrekkingskracht (net wat voor jou werkt). Omdat we allemaal anders zijn, kies jij met welke kennis je wel of niets wilt doen. Ga hierbij af op je gevoel. Jij weet echt zelf wat het beste is voor jou.

Omdat ik volledig ga staan voor jouw groei en je stimuleer en inspireer, ga je stappen maken en groeien.

Wat mag je verwachten?

We starten met een 1-op-1 groeisessie van ongeveer 3 uur. Dit kan bij mij in de praktijk of via Skype.
Hierin kijken we samen naar je doelen. Als je niet goed weet wat je wilt, is doelen stellen vaak heel lastig. Ik weet nog dat ik moest opschrijven wat ik over een jaar bereikt wilde hebben. Ik had geen idee.
Ik ga samen met jou op zoek naar een manier die voor jou werkt om je doelen te stellen.

Daarna heb je nog 6 Skype-gesprekken van een uur. Het is de bedoeling dat je deze in een half jaar opmaakt, zodat je jezelf dwingt om stappen te zetten.

Daarnaast stel je elke week een doel op woensdag. Dinsdagavond bekijken we of je dat doel hebt behaald en gaan we dat vieren.
Woensdag stel je een nieuw doel. Waarom halverwege de week? Zodat jij aan het doel kunt werken wanneer het jou uitkomt (ook in het weekend).

Als ik merk dat een thema speelt bij deelnemers, dan maak ik van dat onderwerp een online les, zodat je van elkaar kunt leren.

GROEISESSIE: 1-OP-1 COACHING VAN ONGEVEER 3 UUR

6X 1-OP-1 COACHING VIA SKYPE

ELKE WEEK EEN CONCREET DOEL STELLEN

Hierdoor ga je stappen zetten!

ONLINE LEEROMGEVING

ONLINE COMMUNITY MET GELIJKGESTEMDEN

Zo leer je van elkaar en merk je dat je niet de enige bent.

ONBEPERKT VRAGEN STELLEN IN DE COMMUNITY

Waar ik zelf ook regelmatig aanwezig zal zijn.

Voor wie is het programma?

Het is erg belangrijk dat je samen met mij wilt werken. Het gaat voelen als een achtbaan. Superspannend en leuk, maar soms zal het pijn doen. Groeipijn noem ik dat. Het is belangrijk dat je het vertrouwen hebt dat ik je ga helpen groeien.

Daarom wil ik altijd eerst live contact met je hebben, telefonisch of via Skype.

Dare to shine gaat jou echt helpen als je…

 • Voelt dat je nu echt wilt veranderen;
 • Daar echt tijd en energie in wilt steken;
 • Je voelt dat je vele talenten hebt en mogelijk hoog- of meerbegaafd bent
  (dat je dit leest zegt vaak al een heleboel 😉
 • Dat je coachbaar bent;
 • Dat je jezelf aan de wereld wilt laten zien;
 • Dat je wilt leven vanuit je eigen talenten;
 • Dat je successen wilt vieren;
 • Dat je eraan toe bent je eigen verhaal te herschrijven. Verander je verhaal, verander je leven;
 • En dat je ziet dat dit je gaat helpen een mooie groei door te maken.

Zeg je op bovenstaande punten “ja”, dan is er een grote kans dat Dare to shine een geweldig programma voor jou is.

Jouw investering

Dare to shine is een traject van een half jaar. We werken hierbij intensief samen. Je krijgt een groeigesprek van 3 uur, 1-op-1 sessies van 6x een uur en je mag me altijd vragen stellen via de mail of WhatsApp. Daarnaast mail je me maandag je doel en vrijdag je resultaat als stok achter de deur om echt stappen te zetten. Als ik meerdere mensen coach, kun je (als je wilt) een jaar lang deelnemen aan de online besloten facebook-community. Daarna kun je op eigen benen staan. Het traject kost 1.500 euro inclusief BTW. Dit is een pilotprijs. Deze aanbieding geldt voor de eerste 10 deelnemers die zich aanmelden.

We gaan een half jaar intensief met elkaar werken en dit wordt een prachtig en intens proces. Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via liesbethrombouts@bureauhoogbegaafd.nl

Als je voelt dat dit is wat je moet doen, meld je dan nu aan!

JA, IK DOE MEE

CONTACT

VOOR DE BELLERS: 06 20389435

VOOR DE MAILERS: LIESBETHROMBOUTS@BUREAUHOOGBEGAAFD.NL