Podcast voor gevoelige & hoogbegaafde vrouwen

Podcast 5: van criminoloog naar verloskundige

Twee kleine kinderen en stoppen met je baan omdat je iets heel anders wilt gaan doen. Maar daarvoor moet je eerst studeren. Dat is wat Elzemarie heeft gedaan en nee, ze hadden niet zoveel geld dat dit een logische stap was. Hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen? Dat antwoord krijg je in deze podcast.

Podcast 4: jarenlang met plezier naar dezelfde baan

Ik wilde Maartje heel graag interviewen omdat zij al jaren met veel plezier naar hetzelfde werk gaat. We bespreken hoe je plezier houdt in je werk. Verder bespreken we wat haar school biedt aan hoogbegaafde kinderen.

Podcast 3: van sociaal werker naar hoofdredacteur

Minella is haar carrière begonnen als maatschappelijk werker bij een vrouwenopvang. Nu is zij eindredacteur bij het grootste Christelijke vrouwenblad van Nederland.

Podcast 2: de leerkuil en hoe kom je er doorheen?

Als ik niet heel snel zie hoe iets moet, dan is mijn eerste neiging om te vluchten. Het op te geven en het probleem niet aan te gaan. Hoe komt dat? en hoe kun je ervoor zorgen dat je doorzet?

Podcast 1: hoe het allemaal begon.

Sinds een paar jaar weet ik dat ik hoogbegaafd ben. Daardoor zie ik mijn levensverhaal op een hele andere manier en begrijp ik mijn keuzes beter.

CONTACT

06 20389435

LIESBETHROMBOUTS@BUREAUHOOGBEGAAFD.NL

Liesbeth Rombouts
Houten
(regio Utrecht)

CONTACTFORMULIER