Powersessie

Intensieve 1-op-1 deep dive sessie van 2,5 uur voor hoogbegaafde moeders. Weer terug naar jouw talenten & passie!

Je mag het anders doen dan iedereen

Hoevaak proberen we onszelf niet aan te passen? Onszelf stiekem onzichtbaar te maken, zodat anderen maar geen oordeel hebben over wat we leuk vinden of waar we goed in zijn? Zeker als je hoogbegaafd bent. Hoevaak weten we zelf eigenlijk niet eens wie we zijn… Daar mag verandering in komen! Het wordt tijd dat je voor jezelf gaat staan en jouw licht laat zien!

Tijdens de Powersessie mag je weer even stil staan bij wie jij bent, wat jij wil en welke concrete stappen je mag gaan nemen om de doelen te bereiken waar jij blij van wordt!

Ik ben blijkbaar anders. Dat helpt me om mezelf te zijn.

Ik ben Liesbeth, moeder van twee hoogbegaafde kinderen en zelf ook hoogbegaafd. Al heel mijn leven voelde ik me anders en ik dacht dat iedereen zich zo voelde. Ik ging van baan naar baan, want ik vond nooit echt wat ik zocht. Het gaf me maar kort voldoening. Ik las alle boeken die ik maar kon vinden, maar ik kon mezelf nooit helemaal vinden in wat ze schreven. Totdat ik er tijdens een assesment achter kwam dat ik hoogbegaafd was. Nu wist ik wat er aan de hand was! Nu wist ik waarom ik altijd zo snel dacht, en anderen me niet begrepen. Nu wist ik waarom ik zo snel uitgekeken was op iets nieuws. Nu wist ik waarom mijn kinderen “anders” waren. De afgelopen 1,5 jaar heb ik tientallen kinderen en hun ouders mogen begeleiden met hoogbegaafdheid. Ik begeleid jou graag om jouw hoogbegaafdheid in te zetten als kracht en om uit te zoeken wie jij bent en wat jij wil. Omdat je het waard bent om je eigen keuzes te maken. Omdat je het waard bent om te gaan staan voor waar je echt goed in bent en wat je echt leuk vindt. Ik weet wat een zoektocht het is, maar stapje voor stapje kom je dichter bij je kern.

Tijdens een Powersessie gaan we aan de slag met:

 • IK
  Wie ben je? Waar ben je goed in? Waar word je blij van? Waar heb je een hekel aan?
 • NU & TOEKOMST
  Op welk punt in je leven sta je nu? Waar ben je tevreden mee en wat mag er anders? Waar wil je naartoe? Wat zijn je dromen?
 • JE OMGEVING
  Waar moet je allemaal rekening mee houden (bijvoorbeeld gezin, werk, zorg voor ouders etc) en wat kan je dus belemmeren om te gaan doen waar je blij van wordt?
 • MINDSET
  Welke belemmerende overtuigingen houden je tegen? Welke dingen zorgen ervoor dat jij je nog klein maakt? Hoe werkt jouw overlevingsmechanisme?
 • DOELEN & ACTIEPLAN
  Waar ga je de komende maanden naartoe werken? Wat zijn de eerste stapjes? Welke doelen kun je stellen en wat wordt het tijdsplan? Wat worden de concrete actiepunten waar je je aan gaat houden?

We richten een Powersessie in door te kijken wat er op dat moment speelt. Een Powersessie is op maat en altijd afgestemd wat je nodig hebt.

Een Powersessie is voor jou….

 • Als je herkent dat je leven best ok is, maar dat je niet doet wat je echt wil. Dat kan op het gebied van werk zijn, of in je gezin, of gewoon in zijn algemeen. Misschien kun je er je vinger nog niet opleggen, of misschien weet je wel wat je te doen hebt, maar durf je gewoon niet. Een ding voel je wel: er mag iets veranderen
 • Als je weet dat er maar één persoon is die jou tegenhoudt om groter te denken, en dat ben je zelf. En dat wil je graag veranderen! Je mindset en beperkende overtuigingen saboteren je om stappen te nemen die belangrijk voor je zijn.
 • Als je 1001 ideeën hebt, maar alles op de plank blijft liggen… Je begint enthousiast, maar maakt niks af. Te weinig motivatie, of angst, of te weinig focus. Of gewoon moe… Want – al die ballen die je hoog moet houden voor anderen en van jezelf. Je moet het immers wel perfect doen, toch? Je wil nu opzoek naar iets waar je echt blij van wordt en wat je ook echt gaat doorzetten.
 • Als je zoekt naar iets wat jou echt voldoening geeft in je leven. Je weet dat er iets mist, maar je weet niet goed wat. Je bent soms jaloers op anderen met een simpel leven, op anderen die niet zoveel diepgang zoeken, die niet steeds een andere uitdaging nodig hebben. Dit motiveert je om door te pakken. Je hebt immers al zoveel paden bewandeld en achteraf weet je: het was het allemaal net niet… Maar wat dan wel?
 • Als je erg sensitief bent en waarschijnlijk hoogbegaafd, of in ieder geval denkt op een ander niveau dan anderen, en je je daardoor vaak “anders voelt”. Je hebt er behoefte aan om met iemand te brainstormen die net is zoals jij en die weet wat je doormaakt.
 • Als je voelt dat je nog veel meer je eigen pad mag gaan bewandelen in je leven, maar je niet goed weet hoe.

Je doet er toe. En jouw ideeën ook!

Praktische informatie

De Powersessie duurt 2,5 en vindt plaats in mijn gezellige coachruimte in Houten. We plannen samen een datum. Koffie, thee en wat lekkers wordt geregeld. Ik kijk er naar uit om jouw verhaal te horen! De investering in jezelf: €397 euro. Je krijgt vooraf een factuur.

Na de Powersessie ga je vol inspiratie, zelfkennis en een concreet actieplan naar huis. Zodat je nu wél echt gaat staan voor wat je wil.

Inschrijven voor een Hip & Hoogbegaafd Powersessie