HIP & HOOGBEGAAFD

Wil jij een jaar lang echt stappen zetten?
Meer groeien dan je ooit voor mogelijk had gehouden?

HIP & HOOGBEGAAFD is niet het zoveelste programma, waarbij iedereen welkom is.

Nee, dit programma is er speciaal voor vrouwen die zich herkennen in wat er geschreven en gezegd is over hoogbegaafdheid. Bij kinderen is de schatting van het ministerie van onderwijs dat dit over ongeveer 8 tot 10% van de kinderen gaat. Dus dat is bij volwassenen ook zo. Je hoeft geen IQ test te doen. IQ testen kunnen wel bevestigen dat je vermoeden klopt, maar niet uitsluiten dat het niet zo is. Als de manier van testen niet bij je past, je niet lekker in je vel zit, geen klik voelt met de tester, al je hele leven onderpresteert, dan is de kans groot dat je niet als hoogbegaafd uit een test komt. Mijn mening is dat als je het gevoel hebt dat je vermoedelijk hoogbegaafd bent, je dit gevoel gewoon moet volgen.

Weet je het niet zeker? Volg me een tijdje, en volg anderen. Lees erover en kijk filmpjes. Voel of het klopt.

Dit programma is niet een stap voor stap programma, na 2 weken krijg je het gehele programma en dan kun je zelf uitkiezen wat er bij je past en wat je nog te leren hebt. Ik moedig je aan om elke week een doel te stellen en daarbij de onderdelen te volgen om dat doel te halen. Omdat je verbaasd zult zijn wat je in een jaar kan bereiken als je elke week iets doet.

Je krijgt een jaar toegang tot het programma zodat je altijd op kan pakken als je dat wilt. De eerste maanden krijg je ook elke week een mail, om je eraan te herinneren dat je iets moet doen.

LEES MEER OVER HET PROGRAMMA

Als iemand door je eigen beperkende overtuigingen heen kan prikken, is het Liesbeth wel. Ze neem echt de tijd om naar mijn verhalen en struggles te luisteren en stelt de juiste vragen, waardoor ik eigenlijk gedwongen wordt om naar de kern te gaan. Fijn en verhelderend! Ze geeft me soms een liefdevolle schop onder mijn kont en dat kan ik wel gebruiken af en toe. Het zorgt ervoor dat ik echt de stappen neem die ik zo graag wil zetten, maar soms gewoon niet durf te nemen. Liesbeth heeft waardevolle kennis die ze inzet en veel bagage als coach. Ze kan snel schakelen en dat is fijn. Voor mij is Liesbeth echt een fijne sparringspartner. Als je niet weet wat je wil of vastloopt in je werk of je leven, dan zoekt Liesbeth in alle rust met je uit wat de eerste stap is om te nemen.

Ilaria Caputo

HIP & HOOGBEGAAFD LIVE

Voor al die vrouwen die blijven twijfelen, die wel weten wat ze NIET willen,
maar niet weten wat ze WEL willen.
Elk kwartaal kun je inspiratie opdoen.
Kun je leren van mij en mijn leermeesters.

LEES MEER

BUREAU HOOGBEGAAFD

Wil je weten wat er aan de hand is met je kind?
Of je kind mogelijk meer- of hoogbegaafd is?

Ik weet uit eigen ervaring wat een zoektocht het kan zijn om erachter te komen wat er aan de hand is met je kind. Je voelt dat jouw kind anders is, maar je kunt je vinger er niet op leggen. Je leest deze site en je bent al tot hier gekomen. Het is mogelijk dat jouw kind hoogbegaafd is.

Wil je daar meer over lezen? Of een gratis screening doen om te bekijken of je kind hoogbegaafdheidskenmerken laat zien? Bezoek dan de website van Bureau Hoogbegaafd.

NAAR DE WEBSITE VAN BUREAU HOOGBEGAAFD

GRATIS INSPIRATIE

kennisbieb
podcast
blog

CONTACT

VOOR DE BELLERS: 06 20389435

VOOR DE MAILERS: LIESBETHROMBOUTS@BUREAUHOOGBEGAAFD.NL