Afwisseling

Als kind stond ik niet graag in de belangstelling.
Moest er iets geregeld worden?
Was er ruzie tussen kinderen?
Dan greep ik in en keek iedereen naar mij.

Ik heb psychologie (3 jaar en niet afgemaakt), PABO en orthopedagogiek gestudeerd. Ik heb verschillende banen gehad die altijd met kinderen te maken hadden. Van leerkracht tot gedragskundige. Tussendoor rolde ik weleens in een leidinggevende functie. Achteraf gezien had ik daar altijd veel plezier in, maar was daar niet bewust mee bezig. Ik greep aan wat er op mijn pad kwam. Vooral afwisseling was belangrijk.

LINKEDIN

Als iemand door je eigen beperkende overtuigingen heen kan prikken, is het Liesbeth wel. Ze neem echt de tijd om naar mijn verhalen en struggles te luisteren en stelt de juiste vragen, waardoor ik eigenlijk gedwongen wordt om naar de kern te gaan. Fijn en verhelderend! Ze geeft me soms een liefdevolle schop onder mijn kont en dat kan ik wel gebruiken af en toe. Het zorgt ervoor dat ik echt de stappen neem die ik zo graag wil zetten, maar soms gewoon niet durf te nemen. Liesbeth heeft waardevolle kennis die ze inzet en veel bagage als coach. Ze kan snel schakelen en dat is fijn. Voor mij is Liesbeth echt een fijne sparringspartner. Als je niet weet wat je wil of vastloopt in je werk of je leven, dan zoekt Liesbeth in alle rust met je uit wat de eerste stap is om te nemen.

Ilaria Caputo

Leiderschap

Nadat ik moeder was geworden wilde ik graag voor mezelf beginnen. En dat heb ik gedaan. Van een bedrijf waarbij ik werkte als orthopedagoog naar een bureau gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. Ondertussen verhuurde ik mezelf als zzp’er.

Ik heb geleerd dat het niets voor mij is een kleiner bedrijf te leiden. Hoewel ik er uiteindelijk een succes van heb gemaakt (waar ik aan begin maak ik af), gaf het me geen voldoening.

In januari 2021 kreeg ik de kans interim schoolleider. Hierbij lag een grote uitdaging in het herstellen van het contact tussen school en ouders, het uitwerken van een onderwijsvisie en de veiligheid binnen het team. Daarna ben ik aan de slag gegaan als onderwijsadviseur op een school die zeer zwak was bevonden door de inspectie.

Ik word heel erg blij van interim opdrachten als schoolleider of onderwijsadviseur.

TERUG NAAR OVER MIJ

CONTACT

06 203 894 35

LIESBETHROMBOUTS76@GMAIL.COM

Liesbeth Rombouts
Culemborg
(regio Utrecht/Den Bosch/
westelijk gedeelte van Gelderland)